Charmante, ruime instapklare gezinswoning met 3 slaapkamers en tuin

Verkocht Bissegem
Zoekt u een kwalitatieve, instapklare woning met de nodige ruimte, een gezellige tuin en voldoende parkeermogelijkheden? Dan moet u zeker deze woning gezien hebben.

Binnenkomen in de inkomhal, voorzien van gastentoilet, onmiddellijke toegang tot de aparte bureauruimte (of extra slaapkamer). Deze ruimte kan ideaal zijn voor wie een bijberoep of zelfstandige activiteit uitoefent.
Daarnaast kom je vanuit de hal tot in de charmante open keuken met veel lichtinval (aansluitend een extra handige bergruimte) gecombineerd met de grote leefruimte met vol zicht op de tuin.

Op de eerste verdieping zijn er reeds 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, bad, lavabo en een tweede toilet. De tweede verdieping is bereikbaar via de vaste trap en voorziet in een 3e slaapkamer alsook nog een apart toilet.

Overal is er dubbele beglazing, elektrische rolluiken, centrale verwarming op aardgas en het dak en de muren werden uiteraard sterk geïsoleerd dewelke resulteert in een sterke energiezuinigheid.

Geniet er volop van de mooi ... ingerichte en onderhoudsvriendelijke tuin, veel groen, leuke terras en daarenboven de nodige parkeerruimte gezien lange oprit met carport of ook geschikt als overdekt terras.

Laat u verrassen door deze topper van formaat ! Bel ons voor een bezoek terplaatse op 056/44.03.69
Onze ref. DEV 2667
Lees meer Verberg