Charmante en instapklare Villa te koop Bissegem op 656 m²

Verkocht Bissegem
Deze prachtig onderhouden en instapklare alleenstaande woning is rustig gelegen en ligt toch vlakbij belangrijke invalswegen. Een woning met uitstraling. Dit schept onmiddellijk hoge verwachtingen en volledig terecht! De praktische indeling en perfect onderhouden ruimtes vallen meteen op. Deze eigendom ontgoochelt u vast en zeker niet!

Inkomruimte met gastentoilet en toegang tot de gezellige leefruimte met schouw in natuursteen met houtkachel. Van hieruit is er rechtstreeks toegang tot de lichtrijke veranda, voorzien van superisolerend glas en zonnescreens. Aangrenzend de recent vernieuwde praktische leefkeuken, ingericht met alle moderne comfort en toestellen. Via de keuken is er toegang tot de garage met bijhorende berging. De zolderruimte boven de garage voorziet alleszins in extra bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers. De vernieuwde badkamer beschikt over een inloopdouche, dubbele lavabo en tweede toilet. Vanop de eerste verdieping is er toegang tot het zoldergedeelte.

Geen gebrek aan ... parkeerruimte door de brede oprit én de inpandige garage.

De schitterend aangelegde tuin is voorzien van diverse beplanting en twee terrassen, waar het volop genieten is van het groen en de zon. De gunstige oriëntatie maakt het plaatje compleet.

Last but not least een enorme energiezuinigheid! Zonnepanelen met groenestroomcertificaten (450€/cert), recente CV ketel op gas, spouwisolatie, ...

Als u op zoek bent naar een verzorgde en instapklare woning, dan moet u deze eigendom gezien hebben!

onze ref. DEV2932
Lees meer Verberg