Verrassend ruime gezinswoning te koop in Bissegem met mooi stukje tuin én uitweg, dat verkaveld kan worden tot bouwgrond

Verkocht Bissegem
Laat u verrassen door deze ruime gezinswoning, waar het bovendien mogelijk is gelijkvloers te wonen.

U komt binnen via de aparte inkomhal, die rechtstreeks toegang biedt tot de praktijkruimte. Ideaal voor wie een bijberoep uitoefent of een extra bureauruimte wenst. Vooraan de woning is er een eerste slaapkamer ingericht.
Verder op het gelijkvloers vinden we de nieuwe badkamer met bad en douche, een apart gastentoilet, een aparte wasplaats en berging.
Achteraan werd recent een nieuwe leefruimte aangebouwd met open en volledig ingerichte keuken. Perfect instapklaar mits enkele kleine opfrissingswerken. Vanuit de aangename leefruimte is er vol zicht op het mooi aangelegde terras met lounge en tuinhuis. Daarachter een gazon met uitweg en garage. Een absolute troef voor deze eigendom.

Op de bovenverdieping tellen we 3 slaapkamers, wat ons totaal op vier brengt. De zolder doet op vandaag dienst als extra bergruimte. De woning beschikt ook over een kelder, dus aan bergruimte zeker geen gebrek.

De achtertuin geeft uit op de ... achterliggende woonwijk. Deze grond verkavelen tot bouwgrond is mogelijk.

Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.
onze ref. DEV3044
Lees meer Verberg