Instapklare en rustig gelegen gezinswoning te Celles

Verkocht Celles
Prachtige recente villa met een fantastisch rustige ligging op 2.917m².

Deze tot in de puntjes verzorgde villa laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen waarbij gezelligheid centraal staat. De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve, materialen geven deze eigendom een unieke warme uitstraling en klasse.

Deze villa is gelegen in een uitermate rustige, kindvriendelijk buurt. Bij het binnenkomen in de hal is er een apart gastentoilet. U betreedt de gezellige woonkamer waarbij men geniet van een fantastisch groen zicht door de vele raampartijen met aansluitend de open keuken die volledig uitgerust is. Op de gelijkvloerse verdieping treffen we tevens een ruime garage aan. Bovendien beschikt deze eigendom over een mooie oprit voor de woning.

Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing en de badkamer uitgevoerd in kwalitatieve materialen met een bad, douche en lavabo. Tevens is er een tweede toilet.

De woning beschikt over een ... zolder die dienst kan doen als berging.

Deze energiezuinige villa wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin waar het uitermate rustig vertoeven is en genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Het ideale speelterrein voor de kids en bovenal een aparte weide voor geiten, schapen, kippen,...
Deze eigendom is een topper in zijn soort ! Onze Ref. DEV2314
Lees meer Verberg