Recente 5 slpk woning te Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze instapklare en zeer recente gezinswoning bevindt zich in een rustige, doodlopende straat vlakbij de R8 met een zeer vlotte bereikbaarheid tot gevolg.

Via de inkom met gastentoilet komen we in de charmante woonkamer, die overgaat in een open keuken en zo het ruimtelijke gevoel accentueert. De aanbouw achteraan is daarenboven een sterke meerwaarde en creëert/versterkt zo nog meer het gevoel van openheid en ruimte. Van hieruit is er vol zicht op de fraai aangelegde en verzorgde tuin met overdekt terras en praktisch aanliggende tuinhuis.
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, apart toilet en een moderne badkamer met ligbad én douche. De tweede verdieping telt nog eens 2 slaapkamers. Ideaal voor wie op zoek is naar een woning met maar liefst 5 slaapkamers.

De garage naast de woning met aansluitende berging is voorzien van een elektrische poort en geeft directe toegang tot de tuin en naar de woning. Onder het dak is nog een handige bergzolder voorhanden.

U zoekt een kwalitatief goed afgewerkte woning zowel binnen als ... buiten, heel recent, verzorgd en mooi ingericht en volledig instapklaar? Dan moet u deze woning zeker gezien hebben!

Klein beschrijf mogelijk en elektrisch goedgekeurd.
Lees meer Verberg