Ruime alleenstaande woning op een boogscheut van het centrum van Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze woning is zeer geschikt voor gelijkvloers wonen, zeer centraal gelegen en goed bereikbaar maar uitermate rustig. U komt binnen in de ruime inkomhal met daarbij het gastentoilet. Daarna kom je in de zeer ruime en lichtrijke leefruimte met aansluitend de open leefkeuken. Door de vele ramen is er een zeer aangenaam 'groen' zicht en is er bovendien geenenkele vorm van inkijk. Op het woonverdiep is de woning voorzien van 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met bad en een tweede toilet.

Een extra troef van deze eigendom is de ruime garage met bijhorende kelderbergruimte (de woning is volledig onderkelderd, waarvan deels met kruipkelder en zeer handig naar onderhoud en bij veranderingswerken). Vooraan de woning is er bovendien meer dan voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

Doorheen de jaren heeft het huis steeds de nodige vernieuwingswerken genoten zoals o.a. de recent vernieuwde CV-ketel, volledig vernieuwd en geïsoleerd dak, enz...
Zowel vooraan en zeker achteraan de woning geniet je volop van de fraai ingerichte ... en goed onderhouden 'groene' tuin.
Spreekt gelijkvloers wonen u aan, dan moet u deze eigendom vast en zeker samen met ons verkennen!
DEV601
Lees meer Verberg