Opgefriste rijwoning met uitweg en garage te Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze gezinswoning is qua ligging ideaal. Kort bij het centrum en op een boogscheut van invalswegen maar toch zeer rustig. Via de inkomhal kom je ofwel rechtstreeks tot bij de tuin via de veranda achteraan de woning of kom je de ruime L-vormige woonkamer binnen die verrassend veel lichtinval geniet.
De uitbouw van de woning herbergt een praktische keuken die uitkijkt op de veranda met tuinzicht. Achteraan bevindt zich het gastentoilet.
De bovenverdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer met 2e toilet. Een vaste trap brengt ons naar de zolderverdieping waar de mogelijkheid er is om extra kamer(s) in te richten.
Een belangrijke troef van deze woning is de garage met uitweg achteraan, waar zelfs de mogelijkheid bestaat een 2e garage te plaatsen.
Deze woning dichtbij het centrum van Gullegem is recent voorzien van nieuwe ramen en een nieuwe elektrische boiler. Ook zijn er keukentoestellen vernieuwd en last but not least, de elektriciteit van de woning staat op punt. Klein beschrijf is mogelijk. DEV616