Unieke eigendom op een boogscheut van het centrum

Verkocht Gullegem
Deze unieke en uitzonderlijke eigendom beschikt over een rustige ligging en toch vlakbij het centrum. Moet je van binnen en buiten gezien hebben alvorens een oordeel te kunnen vellen en komt bovendien zeer verrassend uit de hoek. De eigendom bestaat uit twee woningen met daartussen een kleine magazijn ruimte met een mooi stuk voortuin die alles op 520 m² gelegen is.

De gezinswoning biedt heel wat ruimte. Een inkomhal met toegang tot de keuken en de ruime leefruimte met zicht op de tuin. Op het gelijkvloers zijn reeds 2 slaapkamers voorzien met daarnaast ook een ruime bergplaats en een garage. Daarnaast is een tweede garage gelegen die van buitenaf toegankelijk is.

Op de eerste verdieping zijn nog een 2 volwaardige slaapkamers voorzien en de badkamer met bad. Van hieruit is er toegang tot de zolder die als bergruimte dienst doet.
De kleine opslagruimte naast de woning behelst ongeveer 12m² en daarnaast is er een tweede woonst die mits de nodige verbouwingswerken om te vormen is tot een pareltje of kan opgenomen worden in het ... geheel.

Een grote troef is de ruimte en vele mogelijkheden die u heeft met deze eigendom. Te bereiken via eigen lange oprit. Topper en enig in zijn soort!
Onze Ref. DEV769
Lees meer Verberg