Schitterende combinatie winkel met woonst vlak in het centrum van Gullegem

Verkocht Gullegem
Instapklare woonst gecombineerd met praktijkruimte of winkelruimte in perfecte staat en dit op een zeer sterke commerciële ligging vlak in het centrum van Gullegem. De voormalige bloemenzaak is perfect in te zetten voor diverse doeleinden zowel als praktijk, winkel, kantoor en dit met 92 m² te benutten vloeroppervlakte.

De cosi woonkamer ademt rust en gezelligheid en van hieruit geniet u van het zicht op de achtertuin en het terras. Door de zuidelijke oriëntatie van de tuin is het er steeds zalig vertoeven, omgeven door groen en de volledige privacy. Het zwembad is de kers op de taart en een leuke extra voor jong en oud. Hier komt u volledig tot rust.

Naast de leefruimte vinden we de moderne keuken, net naast het winkelgedeelte en voorzien van alle hedendaagse comfort. Daarnaast heel wat bergruimte mede door de twee praktische kelder. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers voorzien en twee badkamers waarvan 1 met douche en 1 met bad. Last but not least nog een zolder die dienst doet als bergruimte.

Op de rechterkant ... van de woning is er de grote garage met aanliggende carport en bijhornede opritten die alvast in heel wat parkeermogelijkheid voorziet.

Overal in de woning dubbele beglazing en cv aanwezig.

Top woning in combinatie winkel/woonst op een commerciële top locatie. DEV1120
Lees meer Verberg