Landelijk gelegen halfopen woning met mooi stuk tuin en grote garage

Verkocht Gullegem
Geniet volop van de rust en het verzicht bij deze woning. Zeer rustige TOPLIGGING en op een paar minuutjes van het centrum van Gullegem/Heule. Een zeer grote tuin waarmee de nieuwe eigenaar alle kanten uitkan en als grote troef voor deze woonst achteraan een grote dubbele garage/werkruimte van 80m² met aparte met uitweg.

Inkomhal met bergruimte, gezellige leefruimte met aanliggend de keuken en veranda waar het zeer fijn vertoeven is. Alle ruimtes genieten overal opmerkelijk veel lichtinval. Bovendien zijn een aantal bergruimtes voorzien waardoor u geen gebrek heeft aan opbergplaats. Vanuit de veranda is er toegang tot de aparte ruime werkplaats/bureauruimte of eventueel zelfs extra slaapkamer.

Op het eerste verdiep zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een 3e kleinere kamer en de badkamer met douche. Er is toegang tot de geïsoleerde zolder die dienst doet als extra bergruimte.

Centrale verwarming op aardgas met een recente condensatieketel, reeds overal dubbele beglazing én zonnepanelen aanwezig. Klein beschrijf is mogelijk. ...
Een woning die je moet zien als landelijk wonen je ding is !
Onze ref. DEV1189
Lees meer Verberg