Villa met rustige ligging te Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze gezinswoning biedt verrassend veel ruimte en heel wat opportuniteiten voor de nieuwe eigenaar. Gezien de kindvriendelijke, rustige ligging vast en zeker een topper in zijn klasse!

Aparte inkomhal met gastentoilet, gezellige en ruimtelijke leefruimte met toegang tot de veranda en de volledig ingerichte leefkeuken achteraan. Vanuit beide ruimtes is er zicht op de tuin met gunstige zuidwest oriëntatie. Gelijkvloers wonen is een mogelijkheid doordat reeds 2 slaapkamers zijn voorzien op het gelijkvloers met daarnaast de badkamer (bad én douche).

Daarenboven een extra praktische berging en de garage met elektrische poort. Aan parkeermogelijkheden geen gebrek met de garage, oprit voor de woning maar ook heel wat parkeerruimte voor de woning.

Op de eerste verdieping zijn er nog eens 2 slaapkamers, een zolderberging en een grote ruimte/zolder van 57 m² die perfect kan ingericht worden als extra slaapkamer, bureau- of hobbyruimte.

Deze energiezuinige woning biedt u alle comfort dankzij de recent vernieuwde condensatieketel op ... aardgas, overal dubbele beglazing en isolatie. Prijs-kwaliteit een pareltje!

Onze referentie DEV1503
Lees meer Verberg