Ruime gezinswoning met garage vlakbij centrum Gullegem

Verkocht Gullegem
Laat u verrassen door de zee van ruimte in deze gezinswoning, met ideale ligging vlakbij het centrum van Gullegem en een vlotte bereikbaarheid naar belangrijkste invalswegen.

Verzorgde en ruime gezinswoning waar u binnenkomt in de aparte inkomhal die beschikt over een apart gastentoilet. Bij het binnenkomen in de leefruimte valt onmiddellijk de enorme ruimte op. Een mooie grote open ruimte met heel wat lichtinval en die achteraan uitloopt in de open keuken met vol zicht op de tuin. Naast de keuken is er nog een handige bergruimte. Op het gelijkvloers is reeds een eerste bureau/slaapkamer ingericht.

Op de eerste verdieping zijn er nog eens 3 volwaardige slaapkamers, de badkamer met bad, dubbele lavabo en een tweede toilet en daarnaast is er een bergkamer of polyvalente ruimte van waaruit u de zolderruimte kan betreden. Hier is er zelfs nog mogelijkheid om extra kamers bij te voorzien.

Voldoende parkeermogelijkheden gezien de eigen oprit en bovenal de grote garage die doorloopt tot achteraan aan de tuin. Geniet er volop in de ... leuke tuin, veel privacy en daarnaast nog een bakstenen tuinberging. Reeds overal dubbele beglazing aanwezig.

Zeer ruimte gezinswoonst waar het vast en zeker de moeite loont ook binnenin een kijkje te komen nemen. Laat u verrassen !

onze referentie DEV1519
Lees meer Verberg