Ruime villa vlakbij het centrum en belangrijke invalswegen

Verkocht Gullegem
Ruime alleenstaande woning met optimale ligging op een boogscheut van Gullegem centrum, R8 en 4 slaapkamers!

De gelijkvloerse verdieping beschikt over een lichtrijke leefruimte met apart eet- en zitgedeelte en toegang tot de achtertuin, die een gunstige zuidwest oriëntatie heeft. Daarnaast de ingerichte keuken en badkamer met bad, douche en dubbele lavabo. Bovendien op het woonverdiep 3 volwaardige slaapkamers, een gastentoilet en een ruime hal.

Op de bovenverdieping is er een ingerichte vierde slaapkamer en tevens een ingerichte zolderruimte van 50 m² die dienst kan doen als hobbyruimte, bureauruimte of extra slaapkamers.

Enorme plus is de volledige onderkeldering van de woning, goed voor maar liefst 150 m² extra berg/werkruimte. Hierin zit de garage met elektrische poort, die van op de rechter zijkant van de woning bereikbaar is. Richting de garage naast de woning een diepe oprit waar meerdere wagens op passen.

Bent u op zoek naar een eigendom met enorm veel woonruimte, een leuke onderhoudbare tuin met perfecte ... oriëntatie en dat alles op wandelafstand van centrum, dan moet u deze eigendom zeker gezien hebben!

Onze ref. DEV2087.
Lees meer Verberg