Vernieuwde karakterwoonst aan de rand van Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze karaktervolle woning werd volledig tot in de puntjes vernieuwd en zal mening hart sneller doen slaan.
Een woning die u moet hebben gezien, zowel de aardige façade maar vast en zeker ook de charme binnenin.

Samen met de renovatie werd ook een nieuw bijgebouw geplaatst achteraan. Hierin vervat de moderne keuken met tuinzicht en daarnaast een leuke 'binnentuin/terras' die zowel vanuit de leefruimte als de keuken toegang heeft.
Deze garandeert een schitterende lichtinval van 's morgens tot 's avonds, bovendien beschikt de beneden over heel wat bewegingsruimte en een zeer praktische inrichting.

De eerste verdieping is voorzien van twee zeer grote slaapkamers met daarnaast de nieuwe badkamer met bad én douche, dubbel lavabo meubel en toilet.

Als kers op de taart een vaste trap richting zolderverdieping. Ook deze werd reeds onderhanden genomen en is ondertussen voorzien van elektriciteit, CV voorziening, nieuwe velux, volledige chape én geïsoleerd. of maw mits nog wat afwerking een schitterende derde slaapkamer.

Heel wat ... parkeergelegenheid op eigen terrein met de grote oprit voor twee à drie wagens én inpandige garage. Last but not least, een praktische kelder, schitterende energiezuinigheid, uitermate rustige ligging maar snel in het centrum van Gullegem of op de R8.

Klinkt dit als muziek in de oren? Wij nemen u graag mee op bezoek, bel ons op 056/44.03.69.
Onze Referentie DEV2274
Lees meer Verberg