Verzorgde woning met tuin in het centrum van Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze gezinswoning is een topper voor jonge starters, is zeer rustig gelegen en op wandelafstand van het centrum, winkels, school, ...

De woning werd recentelijk opgefrist en is instapklaar. Een apart gastentoilet in de inkom met daarnaast de gezellige leefruimte met veel lichtinval, ruime en ingerichte leefkeuken met toegang tot de veranda. Van hieruit heeft u vol zicht op de gunstig georiënteerde tuin. Het gelijkvloerse verdiep beschikt bovendien over twee bergingen waarvan één berging afgewerkt met inbouwkasten. Daarenboven is de woning elektrisch gekeurd en conform.
Op de bovenverdieping tellen we 2 slaapkamers en een bergruimte met extra inbouwkasten.

De woning is voorzien van een mooie tuin, ideaal voor een gezin met kinderen, perfecte oriëntatie en bovendien met uitweg achteraan waar zelf het bijbouwen van een garage tot de mogelijkheden behoort.

Achteraan de woning kan bovendien een extra perceel met 2 garages worden aangekocht voor wie extra bergruimte of parkeergelegenheid zoekt..

U bent op zoek naar een ... prijsvriendelijke, instapklare woning met gunstig georiënteerde tuin, rustige ligging en mogelijkheid tot aankoop van een garage, dan moet u deze woning gezien hebben!
Onze Referentie DEV2369
Lees meer Verberg