Ruime halfopen gezinswoning met super ligging!

Verkocht Gullegem
Laat u verrassen door deze degelijk gebouwde half open bebouwing die beschikt over heel wat ruimte. De rustige ligging, in de nabijheid van het centrum en alle winkels zijn slechts enkele van zijn troeven.

Bij binnenkomst in de inkomhal kan u naar de bovenverdieping, is er een apart toilet of kom je in de leefruimte. De living beschikt over een sierlijke open haard, heeft een enorme lichtinval en geeft bovendien uit op de zonnige tuin. Aansluitend de keuken bestaande uit degelijke materialen en ook een rechtstreekse toegang tot de tuin en de garage die is voorzien van nog een kleine bergruimte.

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en de badkamer, alles tot in de puntjes onderhouden en recentelijk nog eens opgefrist. Als kers op de taart beschikt de woning over een grote zolder waar zeker en vast nog uitbreidingsmogelijkheden zijn.

De woning beschikt over een leuke tuin met gunstige oriëntatie en waar het zeker en vast heerlijk vertoeven is met de namiddag zon. Zeker en vast een topper in zijn klasse, voor de ... snelle beslissers !
Onze ref. Dev2413
Lees meer Verberg