Verder af te werken en zeer ruime HOB met 3 slaapkamers

Verkocht Gullegem
In deze Karaktervolle halfopen woning werden reeds heel wat renovatiewerken uitgevoerd. Nieuwe aan/afvoerleidingen, chapewerken, nieuwe elektriciteit, nieuwe ramen, volledige dakisolatie, ... en biedt de mogelijkheid aan de nieuwe eigenaar om de verdere afwerking naar eigen smaak en wensen uit te voeren.
Ook de ligging is top want gelegen op een minuutje van het centrum, winkels, scholen,... heel rustig en bovendien ook een vlotte bereikbaarheid naar de belangrijkste invalswegen.

U komt binnen in de ruime en authentieke inkomhal, vooraan de woning is er een eerste ruimte die kan dienst doen als tv kamer, bureel of hobbyruimte, ... Achteraan de woning bevindt zich de leef-en keukenruimte met heel veel lichtinval door de grote ramen en waar de nieuwe eigenaar bovendien zijn ding nog kan doen qua vloeren en keuken.
Op de eerste verdieping zijn er 3 mooie grote slaapkamers en de badkamerruimte. De badkamer moet nog geplaatst worden door de nieuwe eigenaar.
Last but nog least een grote zolderruimte, bereikbaar via de vaste trap, ... volledig geïsoleerd alsook voorzien van nieuwe ramen. Het inrichten van extra kamers of bijv. een hobbyruimte is hier dus perfect mogelijk.

Achteraan de woning een leuk tuintje dat tot 's avonds van het zonnetje geniet.
Met andere woorden een woning waarin de grote verbouwingswerken achter de rug zijn en de koper kan verdergaan met de 'finishing touch'.
Onze referentie: DEV2440
Lees meer Verberg