Instapklare gelijkvloerse woning op top locatie in centrum Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze gelijkvloerse woning beschikt over een TOP locatie op wandelafstand van het centrum van Gullegem en dus vlakbij winkels, slager, bakker, scholen,... tevens op een vlotte bereikbaarheid naar belangrijke invalswegen.

Deze woning is zeer rustig gelegen aan een plein en doodlopende straat en geen doorgaand verkeer. De aparte inkomhal geeft toegang tot de 2 slaapkamers en apart gastentoilet alsook de badkamer voorzien van wastafel en bad. Alles is maw op het gelijkvloers en dus geen trappen in de woning.

Achteraan georiënteerd een enorm lichtrijke leefruimte en open ingerichte keuken en vol zicht op de tuin. Van de keuken is er extra bergruimte met aansluitend de inpandige garage met elektrische poort. De perfect geïsoleerde zolderruimte biedt heel wat extra bergplaats en is vanuit de garage te bereiken.

Achteraan geniet u volop van het zonnetje in de zeer onderhoudsvriendelijke tuin met leuk terras en tuinhuis. Bovendien is er een handige uitweg vanuit de tuin naar straat/parking toe.

Energiezuinige woning met overal ... hoogrendementsbeglazing, een geïsoleerd dak en geïsoleerde muren alsook aanwezigheid van zonnepanelen.

onze ref.DEV 2858
Lees meer Verberg