Ruime woning te koop in Gullegem met garage/tuin op 520 m²

Verkocht Gullegem
Laat u verrassen door deze ruime gezinswoning met een uitzonderlijke architectuur en heel wat mogelijkheden biedende aan de nieuwe eigenaar. U geniet er volop van de rust en het groen in de grote tuin achteraan. De tuin is bereikbaar via de zijkant (en kan eventueel als oprit ingericht worden). Bovendien ligt de woning vlakbij het centrum van Gullegem en dichtbij belangrijke invalswegen.

U komt binnen in de inkomhal die uitgeeft op de leefruimte. Speelse niveau verschillen kenmerken de opbouw van de woning, een paar trapjes naar de eetkamer, een tussenverdieping ideaal als open bureel of speelruimte voor de kids. De keuken is vooraan gesitueerd en is volledig open uitgevende naar de eetkamer toe. Vanuit alle leefgedeeltes is er volop zicht op de mooie groene tuin achteraan. Daarnaast is er een extra bergruimte met aansluitend de aanwezigheid van een garage.

Op de verdieping zijn er 3 slaapkamers en de badkamer voorzien van tweede toilet, lavabo en bad. De zolder is bereikbaar via de plooitrap en voorziet in een mooie extra ... ruimte die perfect kan worden ingericht als extra kamer, hobbyruimte of andere.

Grotendeels dubbele beglazing, centrale verwarming en een geïsoleerd dak.
Interesse en graag een bezoek terplaatse? Bel ons op 056/44.03.69.
onze ref. DEV2926
Lees meer Verberg