Prachtige vernieuwde villa te koop op top ligging in Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze eigendom heeft de nieuwe eigenaar heel wat te bieden. De afgelopen jaren heeft deze eigendom enorm wat vernieuwingen ondergaan zoals o.a. de ramen, de schitterende badkamer en een uitbouw met grote glaspartijen op het gelijkvloers.

U komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet met daarnaast toegang tot de leefruimte.
Door de gunstige zuid oost oriëntatie is het volop genieten van heel wat lichtinval in de leefruimte als de keuken. Hier geniet u vol zicht op de tuin en op het groen. Achteraan werd een uitbouw voorzien waar de ingerichte leefkeuken ligt. Daarnaast is er een aparte zithoek en aparte eetkamer. In de zithoek is een gezellige haard ingericht.

Op de verdieping zijn er 4 slaapkamers, allen voorzien van zonnescreens én airco. De badkamer werd recent vernieuwd met prachtige en kwalitatieve materialen. De badkamer beschikt over een dubbele lavabo, een tweede toilet, bad en inloopdouche. De zolder doet dienst als extra bergruimte.

Aan parkeerplaatsen geen gebrek door de ruime oprit, carport en inpandige ... garage met elektrische poort.

Last but not least het tuin gedeelte met gunstige zonnige oriëntatie en heel wat privé. Het landelijke zicht is zeker en vast een troef samen met de recent aangelegde zwemvijver en de zonne terrassen. Volop genieten van rust en omgeving.

Kortom een topper door zijn inrichting, rustige topligging, uitermate vlotte bereikbaarheid.

onze ref. DEV3139
stedenbouwkundige informatie in aanvraag
Lees meer Verberg