Ruime karakterwoning te koop op topligging in Gullegem

Verkocht Gullegem
Laat u verrassen door deze enorm ruime gezinswoning, op wandelafstand van het centrum van Gullegem en dus vlakbij winkels, slager, bakker, scholen,... Ideaal voor jonge gezinnen die ruime zoeken.

U komt binnen in de aparte inkomhal, voorzien van gastentoilet. Daarnaast de zeer ruime leefruimte, voorzien van eetkamer, zithoek en bureauruimte. Daarnaast op het gelijkvloers nog de open ingerichte leefkeuken. Voldoende bergruimte door de kelder en de extra berging achter de keuken.

Op de verdieping zijn er maar liefst 4 volwaardige slaapkamers en de badkamer voorzien van een tweede toilet, recente douche, bad en lavabo. Vanuit 1 slaapkamer is een vaste trap voorzien naar de zolder die nog volledig kan worden ingericht met extra slaapkamers of hobbyruimte. Het dak werd reeds volledig geïsoleerd.

Achteraan de eigendom en zeer verrassend alleszins voor deze woning een grote tuin met een oase van rust en mooi groen aangelegd. Last but not least is de eigendom achteraan voorzien van een uitweg met ruime garage en oprit.

Woning die ... u moet gezien hebben!
onze ref. DEV3147
Stedenbouwkundige informatie in aanvraag
Lees meer Verberg