Verzorgde gezinswoning in rustige woonwijk te Gullegem

Verkocht Gullegem
Deze instapklare woning is de voorbije jaren slim verbouwd geweest.
Zo vloeit de keuken vooraan de woning mooi door in de woonkamer, wat de ruimtelijkheid van de gehele leefruimte ten goede komt. Beide ruimtes zijn voorzien van grote ramen en genieten zo veel natuurlijk daglicht.Vanuit de woonkamer vol zicht op de achtertuin.
Verder beschikt de gelijkvloerse verdieping nog over een gastentoilet, een praktische berging onder de trap en een ruime garage, die zich net naast de keuken bevindt en zich uitstrekt van voor- tot achtergevel. Hier is de wasplaats ingericht en is er verder nog voldoende ruimte om een auto te parkeren.
Aan parkeerruimte bovendien geen gebrek. Vooraan de woning plaats op eigen terrein voor meerdere wagens én een uitweg vanuit de achtertuin, waardoor ook het grote tuinhuis dienst kan doen als garage. Kantelpoort is reeds voorzien.

De bovenverdieping telt drie volwaardige slaapkamers en een vernieuwde, ruime badkamer met inloopdouche, lavabo en 2e toilet.

Energiezuinig dankzij vernieuwd schrijnwerk met ... hoogrendementsbeglazing, de aanwezigheid van dakisolatie en centrale verwarming via condensatieketel op aardgas.
Elektrische installatie is conform.

Een woning met tal van troeven. Zo ook de rustige ligging in een kindvriendelijke omgeving, met heel wat groen rondom, doch vlakbij de belangrijkste invalswegen.

Onze ref. DEV3184
stedenbouwkundige informatie in aanvraag
Lees meer Verberg