Unieke eigendom met 5 slaapkamers, groot terras én zonnige tuin in het centrum van Gullegem

Vraagprijs: € 450 000 Gullegem
Perfect onderhouden woonst met een zee aan ruimte.
Deze eigendom laat zich niet in één vakje duwen. Appartement/Bel-etage of toch gewoon een grote woonst met een topligging in het hartje van Gullegem, nabij winkels/school/... .
Alsook vlotte verbinding vanuit alles invalswegen.

Indeling als volgt:
Eens boven komt u de inkomhal met apart toilet. Rechtdoor bevindt zich een aangename doorzonleefruimte bestaande uit een zit -en eetplaatsgedeelte.
Aanpalend maken we kennis met een zeer groot zonneterras. Niet onbelangrijk, hier kunt u ongestoord genieten in alle rust en stilte...
Als u in de inkomhal een andere weg inslaat, dan komt u terecht in de wasplaats, voorzien van extra praktische bergruimte.
De gezellige leefkeuken maakt dit verdiep compleet. Kwalitatieve afwerking alsook ingerichte ontbijthoek.

Op de verdieping tellen we 5 volwaardige (slaap)kamers en een badkamer met ligbad, tweede toilet en dubbel lavabomeubel.
Surplus is er ook een douchekamer met lavabo voorzien,. Deze is rechtstreeks toegankelijk vanuit de 2 ... verst gelegen kamers.

Meegaand met het appartement is er op het gelijkvloers een garage met apart bureel en toilet ingericht. Toch nog nood aan extra ruimte? Dan is er nog een polyvalente ruimte van méér dan 30 m².

Dit alles omgeven in door een verrassend grote tuin met schitterende Zuidoost-oriëntatie en nog een aantal extra parkeerplaatsen.

LEUKE EXTRA'S: CV op aardgas, dubbele beglazing, zonnepanelen, ...

Smaakt dit naar meer?
Bel ons voor een bezoek terplaatse op 056/44 03 69.

Onze ref. DEV4084
Lees meer Verberg