Villa met 4 slaapkamers, bijgebouw én tuin met landelijk zicht te Gullegem

Vraagprijs: € 618 000 Gullegem
Net buiten de dorpskern van Gullegem geniet deze eigendom van een landelijke & rustige omgeving.
Desalniettemin is de bereikbaarheid optimaal, op slechts vijf minuten van het centrum en de belangrijkste invalswegen.

Indeling als volgt:
Het woongedeelte is ideaal geschikt voor wie gelijkvloers wenst te wonen.
Ruime zijdelingse inkomhal met apart toilet. Van hieruit doorgang tot het leefgedeelte. Bestaande uit een ruime zithoek, eetplaats en veranda van 35 m². Open zicht op een eerste tuingedeelte.
Verder treffen we nog een volledig geëquipeerde keuken met ontbijthoek en aanpalende berging.

Er zijn 3 volwaardige slaapkamers op het gelijkvloers. De badkamer is voorzien van een douche, een dubbel lavabomeubel en een tweede toilet. De inpandige garage beschikt over een geïntegreerde wasplaats.

De bovenverdieping biedt mogelijkheden voor hobby -of praktijkruimte, maar uiteraard behoren extra slaapkamers ook tot de opties.

Het achterliggende gebouw, gebouwd in 1991, fungeert als bureel en ontvangstruimte en biedt alle gewenste comfort en ... verrassend veel ruimte. Bij binnenkomst treft u een wachtruimte, een volledig uitgeruste keuken met eetplaats, een badkamer met lavabo, douche en toilet, en meerdere bureauruimtes en bergingen. Het bovengedeelte beschikt over een polyvalente ruimte die kan dienen als woon- of slaapgedeelte, met een bewoonbare oppervlakte van 85 m².

Beide gebouwen zijn zeer degelijk gebouwd.

Achteraan is de eigendom voorzien van een grote dubbele garage met 2 geautomatiseerde poorten.

Bent u op zoek naar een eigendom met een zee van ruimte, met mogelijkheden om te stockeren, een praktijkruimte, of een groot kantoor bij de woonst? Dan is deze unieke eigendom uitermate geschikt en absoluut een bezoek waard!

EXTRA TROEVEN: landelijk zicht, dubbele beglazing, regenputwater voorzien, ...

Onze ref. DEV4113
Lees meer Verberg