Perfect afgewerkte, instapklare BEN- woning met vlotte bereikbaarheid

Verkocht Harelbeke
Op zoek naar een instapklare gezinswoning met hoogwaardige afwerking, voorzien van alle moderne comfort en die voldoet aan de strenge isolatienormen? Dan moet u deze top woning zeker zien !

Extra troef: energiezuinigheid vormt het kernwoord van deze leuke woning. Door de combinatie van een warmtepomp, zonnepanelen (met certificaten) en doorgedreven isolatie scoort deze woning met schitterend E-peil van 4 ! (EPC 5,98 Kwh/m²) . Deze passief woning is een topper in zijn prijsklasse en is volledig instapklaar.

De woning is voorzien van alle comfort, volledig geschilderd, de tuin werd volledig aangelegd met extra ruim terras, tuinhuis...

Bovendien is de woning rustig gelegen in een nieuwe verkaveling, vlakbij het centrum van Stasegem, en dus vlakbij winkels, bakker, slager, school,... en met een vlotte bereikbaarheid richting R8.

U komt binnen in de aparte inkomhal met gastentoilet. Daarnaast is er rechtstreekse toegang tot de gezellige leefruimte met open, moderne ingerichte keuken. Hier geniet je heel wat lichtinval door ... de grote raampartijen. Zo is er ook vol zicht op de tuin.

Op het verdiep zijn er 4 volwaardige slaapkamers , een tweede apart toilet en de badkamer met dubbele lavabo, douche en bad.

Voldoende parkeermogelijkheden door de inpandige garage met elektrische poort en de extra autostaanplaats op de zijkant van de woning. Bovendien is er zowel aan de zijkant als de achterkant van de tuin uitweg via een poortje.

Topper in zijn klasse!

onze ref. DEV2800
Lees meer Verberg