Uniek karaktervol herenhuis met heel wat potentieel in hartje Heule.

Verkocht Heule
Uniek karaktervol herenhuis met heel wat potentieel in hartje Heule. Deze verder af te werken eigendom is een topper wat betreft zijn uitstraling, mogelijkheden en unieke landelijke ligging te Heule waar je volop geniet van de rust, het groen en het verzicht. Dit herenhuis is gelegen in een groene oase met aangenaam beschermd verzicht.

Deze eigendom ademt na de opfriswerken een uitzonderlijke gezelligheid uit en pure geschiedenis. Door het perceel van 2.206 m² beschikt u over een mooi stuk grond die heel wat mogelijkheden biedt voor liefhebbers van het houden van dieren, voor wie groene vingers heeft of voor een zelfstandige die ruimte nodig heeft.

Deze topper beschikt over een indrukwekkende inkom, een leefruimte met aanpalend een gezellige zithoek, grenzend is de doorgang naar de keuken met een afzonderlijke wasplaats en kelder. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers met een dressing. Op de tweede verdieping bevindt zich de zolder met een bureelkamer die tevens dienst kan doen als slaapkamer.

Aanpalend aan de ... eigendom is nog een B&B die bestaat uit een gezellige slaapkamer met aanpalend een vernieuwde badkamer met een adembenemend terras die uitzicht biedt over de tuin. Bovendien beschikt deze eigendom over een exclusieve opslagplaats van maar liefst 320 m² die in het verleden dienst dit als een vlas zwingelarij. Deze uitzonderlijke authentieke ruimte kan perfect dienst doen voor een kunstenaar, expositieruimte.... Tevens kan deze ruimte ingevuld worden met een nieuwe bestemming zoals woongelegenheid.
Er is meer dan voldoende parkeerplaats door de lange oprijlaan en de parking aan de eigendom.

Na het uitvoeren van opfrissingswerken geniet u volop van heel wat ruimte, groen en rust en vertoeft u in een adembenemend herenhuis.

Kortom een unieke eigendom met heel wat karakter, op een zeer fijne locatie en badend in het groen. U zoekt iets anders dan doorsnee waar wel wat vernieuwingswerk mogelijk is, dan moet u deze karaktervolle eigendom zeker gezien hebben.

Onze referentie Dev1216
Lees meer Verberg