Hoeve renovatie met kindvriendelijke ligging, Oogststraat Heule

Vraagprijs: € 289 760 Heule
Welkom in Heule. De nieuwe verkaveling telt 43 woningen, aan de rand van het centrum, super kindvriendelijke ligging en een zeer vlotte bereikbaarheid.

Om tot een fraai ogende en hedendaagse woonverkaveling te komen werd gekozen voor woningen in diverse stijlen, diverse gevelstenen en met oog voor een fraaie groenaanleg rondom.
De woningen blinken uit door de uitermate kwalitatieve afwerking, betaalbaar wooncomfort en bovenal een sterke energiezuinigheid met E-peil van 40 (alle woningen voorzien van zonnepanelen).

Door de diverse types van woningen, groottes en stijlen is er vast en zeker voor elke kandidaat koper een 100% match. Heel wat woningen zijn voorzien van een inpandige garage maar daarnaast behoort de aankoop van een carport tot de mogelijkheden.

Deze woning samen met 3 andere werden ingericht in de bestaande hoeve gebouwen. Een schitterende renovatie en net dát tikkeltje anders dan de nieuwe woningen. Wat meer charme, authenticiteit en karakter.

Gecharmeerd door dit project en deze specifieke woning, als ... gezinswoning of eerder als investering? In beide gevallen een schitterende keuze! Alle info omtrent dit project telefonisch op 056/44.03.69 of mailen naar info@vastgoedkantoordevriese.be
Tot binnenkort !

*Prijzen exclusief kosten (btw, registratie,...)


Lees meer Verberg