Unieke eigendom vlakbij het centrum van Heule

Verkocht Heule
u zoekt geen standaard woning? Graag een unieke architectuur dat het stereotiepe doorbreekt? Dan springt deze eigendom er vast en zeker bovenuit! Gelegen op een boogscheut van het centrum van Heule alsook winkels, bakker, slager, scholen,... en een vlotte bereikbaarheid naar de R8 en autosnelwegen.

Laat u verrassen door deze gezinswoning, volledig instapklaar en werkelijk een zee van ruimte. Er werd gewerkt met verschillende tussenverdiepingen, verrassende ruimtes en veel lichtinval. Binnenkomen in de inkomhal met directe toegang een polyvalente ruimte, op heden badkamer maar perfect in te richten als bureel of ruimte voor praktijk.

Op de verdieping een gastentoilet, de praktische ruime leefkeuken met heel wat kastruimte en moderne toestellen en met daarachter de aparte eetkamer met zicht op de tuin en heel veel lichtinval. Een trapje hoger de gezellige woonkamer met open haard en zeer 'cosy' in te richten.

Ook de volgende verdieping geeft zijn geheimen prijs, met name 3 slaapkamers, een extra berging en de badkamer met bad, ... lavabo en tweede toilet. De zolder is bereikbaar via de plooitrap en bestaat uit een zolderkamer en extra bergruimte.

Voldoende parkeermogelijkheden door de inpandige grote garage en bovenal ook de brede oprit vooraan de woning. De onderhoudsvriendelijke tuin achteraan, met zijn gunstige oriëntatie, is bereikbaar via de garage of via de veranda en geeft uit op het enorme terras. Een uitweg creëren achteraan het perceel behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Centrale verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing, een geïsoleerd dak én bovendien beschikt de woning over zonnepanelen. Energiezuinigheid ten top en volledig instapklaar!

Onze ref. DEV 2778
Lees meer Verberg