Recente charmewoning op 1.405m² te koop in Heule

Verkocht Heule
Prachtige charmewoning gebouwd in 2015 met rustige ligging op 1.405m².

Deze tot in de puntjes verzorgde topper laat niemand onberoerd en doet bij de eerste aanblikken onmiddellijk dagdromen. De sfeer die gecreëerd wordt in combinatie met de weloverwogen keuze van kwalitatieve materialen geven deze eigendom een unieke warme uitstraling en klasse.

Gelegen in een uitermate rustige, landelijke buurt en op een paar minuutjes van R8 en centrum Gullegem/Heule. Binnenkomen in stijl in de hal en onmiddellijk zicht op de gezellige woonkamer waarbij men geniet van een fantastisch groen zicht door de vele raampartijen en aansluitend de open leefkeuken met eiland.

Op de bovenverdieping zijn er 2 zeer ruime slaapkamers, open bureel en een badkamer voorzien van bad en mooie inloopdouche. De master bedroom op het gelijkvloers is voorzien van eigen badkamer en aansluitende dressing. Ook een garage mét aansluitende carport ontbreken hier niet.

Energiezuinigheid troef door de aanwezigheid van zonnepanelen, zonneboiler en doorgedreven ... isolatie.

Last but not least de schitterend aangelegde tuin waar het uitermate rustig vertoeven is en genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Twee terrassen, petanquebaan, aparte bar/polyvalente ruimte. Daarenboven is de eigendom voorzien van eigen paardenweide, paddock en box of dus ideaal voor de dierenliefhebber !

Deze eigendom is een topper in zijn soort ! Onze Ref. DEV3171
stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag
Lees meer Verberg