Toffe energiezuinige gezinswoning met tuin en garage te Hulste

Verkocht Hulste
Zeer verzorgde hoekwoning en ideale gezinswoning. Volledig instapklaar en een sterke energiezuinigheid. Een zeer lichtrijke leefruimte met aparte gaskachel met aansluitend een ruime en moderne ingerichte keuken. Naast de keuken is een kleine bergruimte voorzien en daarnaast ook nog een ruime bergruimte/technische ruimte met o.a. aansluiting voor wasmachine. Op het gelijkvloers is er een eerste slaapkamer alsook de recent vernieuwde badkamer met zowel bad, douche en een tweede toilet.

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 5 slaapkamers en via de vaste trap is er toegang tot de ruime zolderruimte van 52 m². Het dak werd volledig geïsoleerd en kan bovendien nog eens opgedeeld worden in meerdere slaapkamers of bureauruimtes.

Centrale verwarming op aardgas, overal dubbele beglazing en daarenboven is de woning voorzien van een zonneboiler alsook zonnepanelen. De ruime vrijstaande garage achteraan de woning maakt het plaatje compleet. Bovendien volledig elektrisch gekeurd!

Dit alles op een boogscheut van het centrum van Hulste ... en de belangrijkste invalswegen. Klein beschrijf is mogelijk!
Topper en voor de snelle beslissers! DEV1347
Lees meer Verberg