Karaktervolle eigendom met grote tuin te Hulste centrum

Verkocht Hulste
Deze unieke eigendom ademt karakter en klasse. Doorheen de jaren perfect onderhouden, straalt de woning nog steeds in haar volle glorie. Tijdens een rondgang merkt u meteen de kwaliteit van bouw, de degelijkheid van gebruikte materialen en bovenal de overvloedige plaats en grote ruimtes.

Binnen komen we in een stijlvol ingerichte inkomhal uitgevende naar een aparte bureau- en sanitaire ruimte met vestiaire (mogelijkheid vrij beroep), alsook rechtstreekse toegang tot de ruime woonkamer die uitkijkt op de fraai aangelegde tuin. Ook de keuken, gelegen net naast de woonkamer, geniet dit mooie zicht. Aanliggend een praktische bergruimte/wasplaats met vaste trap naar een extra leef-/hobbyruimte.

Op de eerste verdieping tellen we 4 volwaardige ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en toilet.
Een vaste trap geeft toegang tot de enorme zolder die nog extra kan worden ingenomen in het woongeheel.
Tenslotte ook een ruime kelder die extra bergruimte voorziet.

De woning is gelegen in het hartje van Hulste, net naast de ... kerk. Onverwacht gezien de centrale ligging, heeft de eigendom een grondoppervlak van maar liefst 1.022m². Met als gevolg een grote, gunstig ge-oriënteerde tuin waar het in alle rust heerlijk vertoeven is. Mede dankzij een overdekte terrasruimte die volledig afgesloten kan worden, kan u op elk moment van de dag ten volle genieten van al dit groen.

Last but not least; Zowel de carport als de ruime garage bieden de toekomstige eigenaar de nodige parkeermogelijkheden privé. Ook naast de woning is er veel parkeerruimte, voor klanten/genodigden. Ideaal voor wie ook op regelmatige basis klanten wenst te ontvangen.

U zoekt een eigendom met uitstraling, klasse en een centrale ligging, wacht dan niet langer, deze woning is uw bezoek zeker waard! Topper!
Onze ref. DEV1434
Lees meer Verberg