Verzorgde en instapklare gelijkvloerse topper met landelijke ligging

Verkocht Ieper
Deze verzorgde gelijkvloerse woning heeft zijn nieuwe eigenaar heel wat te bieden. Gelegen in een zeer rustige buurt en met landelijk zicht, op korte afstand van centrum van Ieper, scholen, winkels en toch dichtbij de grote invalswegen.

Een aparte inkomhal vanwaar u naar de leefruimte gaat. Deze geniet enorm veel lichtinval en geniet een fijn zicht vooraan en een vol zicht op de groene tuin en aanliggend is er de ingerichte leefkeuken. Vanuit deze twee ruimtes kijkt u uit op de verzorgde, onderhoudsvriendelijke tuin, die bovendien een gunstige oriëntatie geniet. Naast de keuken is nog een handige bergruimte voorzien. Verder telt de woning 3 slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche en toilet, een tweede toilet en een ruime garage met elektrische poort, een aparte carport en nog wat extra bergruimte.

De woning is volledig overzolderd en biedt zo een grote extra ruimte die dienst kan doen als bergruimte.

Grotendeels recente dubbele beglazing, overal rolluiken voorzien, centrale verwarming op aardgas met een recente ketel, ... dakisolatie. Kortom een woning met tal van troeven die uw bezoek meer dan waard is. Aankoop van zonnepanelen is een mogelijkheid.
Onze ref. DEV1155
Lees meer Verberg