Schitterende en bijzonder rustig gelegen villa met een uitzonderlijke touch

Verkocht Kooigem
Deze uitzonderlijke villa met zijn eigen unieke stijl laat je onmiddellijk dagdromen. De sfeer in de woning in combinatie met de kwalitatieve, warme materialen geven deze eigendom een unieke uitstraling.

U komt binnen in de hal met apart gastentoilet. Daarnaast ligt de gezellige 'open' woonkamer met heel veel lichtinval door de vele raampartijen en met aansluitend de smaakvol en uniek ingerichte keuken. Vanuit deze ruimtes is er telkens zicht op de prachtig aangelegde tuin rond de woning. Naast de keuken ligt nog een ruime was/bergruimte en de garage met elektrische poort.


Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers, een dressingruimte en een badkamer met douche, bad en een tweede toilet.
Aan parkeerplaats geen gebrek door de ruime oprit, garage in de woning en de carport achteraan.

De woning is overal voorzien van dubbele beglazing in combinatie met een zeer uniek 'glasverwarmingssysteem'. In dit geval geldt het spreekwoord 'onbekend is onbemind' en betreft het een zeer comfortabele manier van verwarmen. Zowel vloer- als ... dakisolatie zijn voorzien en dankzij de 44 aanwezige zonnepanelen (incl. certificaten) geniet de woning een sterke energiezuinigheid.

De woning wordt omringd door een prachtig aangelegde tuin met vooraan een gunstige zuidwestoriëntatie waar het uitermate rustig vertoeven is alsook zon van 's morgens tot 's avonds, voorzien van absolute privé, mooie vijver en schitterend landelijk zicht achteraan.

Onze Ref. DEV1166
Lees meer Verberg