Leuke instapklare gezinswoning met grote tuin en garage

Verkocht Kooigem
Super toffe instapklare gezinswoning in het centrum van Kooigem die aardig wat troeven kan voorleggen.

Geen zin in verbouwingen? Een woning boordevol charme? Dan moet u deze topper zien !
Via de aparte inkomhal kom je binnen in de gezellige en lichtrijke leefruimte met van hieruit zicht op de diepe tuin en terras en aansluitend de praktische en volledig ingerichte leefkeuken.
Daarnaast de moderne badkamer met zowel inloopdouche als bad en wastafel.

Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een derde kamer die werd ingericht als dressing. Bovendien werd er reeds een vaste trap geïnstalleerd naar de zolder verdieping toe en die wat ons betreft heel wat opportuniteiten biedt. O.a. in te richten als derde slaapkamer, hobbyruimte, bureel, .... Het dak werd volledig geïsoleerd en in de zolderverdieping werd reeds een nieuw velux raam voorzien.

Centrale verwarming op aardgas met een recente condensatieketel, overal dubbele beglazing, de woning is daarenboven voorzien van een inpandige garage en bovendien is ... de elektrische keuring volledig conform.

Last but not least de mooie grote tuin achteraan de woning met een aangename Zuidoost-oriëntatie. Het is er uitermate genieten van de rust en het zonnetje tot in de late uren op warme zomerdagen.

Kortom, een instapklare topper die je binnen en buiten moet gezien hebben!
Onze referentie DEV1969
Lees meer Verberg