Karaktervolle en recent vernieuwde, instapklare gezinswoning

Verkocht Kooigem
Zeer degelijk gebouwde kloeke en ruime gezinswoning die veel woonplezier zal schenken aan de nieuwe eigenaar. Een woning met karakter en stijl en bovendien een zeer goede bereikbaarheid.

Sinds 2018 onderging de woning een metamorfose en werd ze grotendeels vernieuwd met o.a. een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, elektriciteit en centrale verwarming op aardgas.

Aparte inkomhal op het gelijkvloers met toegang tot de ruime living, opgedeeld in twee delen, voorzien van houtcassette. U geniet hier volop van de lichtinval door de vele glaspartijen. Vanuit de living komt u in de keuken met daarbij een kelder en toegang tot de garage met ruime berging. Tevens een eerste toilet voorzien op het gelijkvloers. Vanuit zowel de garage als de keuken is er toegang tot de tuin.

De tuin bevindt zich zowel voor, achter als naast de woning. Op de eerste verdieping 3 zeer ruime en volwaardige slaapkamers, de nieuwe moderne badkamer met inloopdouche en een tweede toilet en een berging waar een vaste trap is met toegang tot de ruime in te richten ... zolder. Een pluspunt zijn de vele parkeermogelijkheden door de oprit en de garage.

Deze woning is ideaal voor jonge gezinnen die niet alleen ruimte zoeken maar ook veel charme en geen werken meer uit te voeren.

Woning die je moet gezien hebben! Onze ref. DEV2384
Lees meer Verberg