Volledig instapklare rijwoning te Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze woning onderging een totale metamorfose, werd volledig vernieuwd en is perfect instapklaar. o.a. ideaal als starterswoning of een jong gezin.

Vooraan de woning kom je binnen in de ruime hal die dienst kan doen als bergruimte, plaatsen van fietsen,... Verder het aparte toilet, een extra bergruimte en is er toegang tot de praktische zeer bruikbare kelder.
De open keuken en leefruimte geven een ruimtelijk gevoel en er is heel wat lichtinval voorzien. Achteraan en vanuit de leefruimte is er zicht op de onderhoudsvriendelijke tuin, met achteraan een tuinhuis.
Op de eerste verdieping een eerste slaapkamer en de badkamer met douche, dubbele lavabo en een toilet. Van hieruit is toegang tot fijne zonne-terras. Op de tweede verdieping zijn er nog 2 slaapkamers te vinden. Vooraan de woning is er een privé parkeerplaats voorzien.

Gezien de gebeurde vernieuwingen is er overal hoogrendementsbeglazing aanwezig, centrale verwarming op aardgas met condensatieketel, een geïsoleerd dak en bovendien een volledig goedgekeurd elektrisch ... keuringsattest.
Klein beschrijf is mogelijk. DEV643
Lees meer Verberg