Unieke, grote eigendom met karakter op een boogscheut van het centrum

Verkocht Kortrijk
Deze unieke karakter woonst is uitermate geschikt als kantoor- of praktijkruimte al of niet in combinatie met woongelegenheid. Eerst en vooral door de zeer centrale ligging aan de rand van Kortrijk op slechts enkele minuten van belangrijkste invalswegen en het centrum van Kortrijk.

De ruimtes vooraan, met name de vroegere dokterspraktijk en wachtzaal zijn opnieuw perfect in te nemen voor uitoefening van vrij beroep of praktijk. Mede door de facade en het grote volume springt deze eigendom onmiddellijk in het oog. Achteraan de woning vinden we een ruime cosy leefruimte met houtkachel, vol parket en fraai zicht op de tuin.
Aanliggend is er de keuken met bijhorende eetkamer. Ook vanuit de keuken als uit deze eetkamer is er het zicht op het groen van de tuin. Vanuit de keuken is er toegang tot een extra praktische bergruimte en ook een grote kelder ontbreekt niet in dit verhaal.

Naast de 'bruikbare kelder is de woning verder volledig onderkelderd door een kruipkelder, ideaal o.a. voor eventuele onderhoudswerken. De diepe garage ... die plaats biedt aan twee wagens beschikt over een recent vernieuwde elektrische poort.Via de prachtige inkomhal kom je op de eerste verdieping en zijn er maar liefst 6 volwaardige en zeer ruime slaapkamers alsook de badkamer met bad en douche. Daarnaast ga je via de vaste trap richting de volledig recent geïsoleerde en alweer zeer ruime zolder van 150 m².

De perfect aangelegde en verzorgde tuin maakt het plaatje compleet. Merk daarbij op de zeer handige zij-uitweg met rechtstreekse toegang tot de straat. Reeds overal voorzien van dubbele beglazing, dak isolatie en centrale verwarming op aardgas.

Of met andere woorden een zeer ruime 'karakter woning' als gezinswoning maar evengoed in combinatie of alleen voor professionele doeleinden. En dit alles op een top locatie.

ADRES: Volksvertegenwoordiger De Jaegerelaan 2, Kortrijk
Onze Ref. DEV748
Lees meer Verberg