Instapklare energievriendelijke gezinswoning met uitweg in centrum Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze instapklare karaktervolle gezinswoning beschikt over aardig wat troeven. In eerste instantie de zeer gunstige ligging pal in het centrum van Kortrijk, in de nabijheid van scholen en winkels, vlotte bereikbaarheid en daarenboven in een uitermate rustige straat met heel wat parkeermogelijkheid.

De woning beschikt over verrassend wat ruimte en het woon gedeelte concentreert zich achteraan de woning met zicht op de tuin. De leefruimte met aansluitend de open keuken genieten heel veel lichtinval en aanliggend is zowel de was/bergruimte alsook een handige kelder voorzien.

Nood aan een aparte bureau ruimte, eerder een praktijkruimte gewenst of gewoon wat extra berging, dan is de ruimte vooraan de woning vast en zeker een meerwaarde. Deze ruimte staat los van het privé gedeelte en voorzien van een apart bijhorend toilet. Op de verdiepingen zijn er in totaal 3 slaapkamers en de badkamer met bad en douche en een derde toilet. De geïsoleerde zolder biedt nog wat extra bergplaats.

Reeds in alle leefruimtes dubbele beglazing ... voorzien, centrale verwarming op aardgas met een recent vernieuwde condensatieketel. Daarenboven is de woning voorzien van zonnepanelen die de elektriciteitskost drastisch naar beneden halen. Deze zijn mee in de verkoop begrepen.

Als kers op de taart is er achteraan de woning een uitweg vanuit de tuin naar een achterliggend speel/binnen pleintje. Handig om met fietsen binnen te komen of gewoon toegang tot de tuin maar bovenal ook het ideale rustige speelterrein voor de kids!

M.a.w. een top instapklare woning in hartje Kortrijk waar klein beschrijf mogelijk is.
Onze Ref. DEV1083
Lees meer Verberg