Instapklare gezinswoning met 4 slaapkamers, tuin en garage.

Verkocht Kortrijk
Instapklare gezinswoning met 4 ruime slaapkamers en uitweg in het centrum van Kortrijk. Deze gezellige woning geniet van een gunstige ligging pal in het centrum van Kortrijk, vlakbij de nabijheid van scholen en winkels, vlotte bereikbaarheid en daarenboven in een uitermate rustige straat met heel wat parkeermogelijkheid.

De woning bevat aan de voorzijde een garage waarbij de poort bediend wordt met een afstandsbediening.

Er is tevens altijd een parkeermogelijkheid voor de garage. Eens binnen in de woning, komen we in de gezellige leefruimte met aanpalend de geïnstalleerde keuken waarbij men geniet van zicht op de tuin. Naast de keuken is een wasruimte met de badkamer.

Op het eerste verdiep bevinden zich 2 ruime slaapkamers met een toilet. Op het volwaardig 2de verdiep bevinden zich tevens 2 ruime slaapkamers en de toegang tot de zolder. De zolder werd volledig geïsoleerd volgens de regels van de kunst.

De praktische voorraadkelder in de woning is een leuke extra.

Een grote troef van deze eigendom is de uitweg ... achteraan die leidt naar een speelplein waar kinderen op een veilige manier kunnen vertoeven. De elektriciteit werd gekeurd en bevat geen inbreuken.

Samengevat instapklare woning in het hartje van Kortrijk waar klein beschrijf mogelijk is.
Onze Ref. DEV1090
Lees meer Verberg