Vernieuwde villa met grote tuin en zee van ruimte

Verkocht Kortrijk
Een eigendom die tot de verbeelding spreekt vanaf het eerste moment van de kennismaking. In 2014 onderging deze woning heel uitvoerig verbouwingswerken en omgetoverd tot een pareltje. Dit in combinatie met zeer goede residentiële ligging aan de rand van Kortrijk, op een boogscheut van Kennedy Park en ziekenhuis, Katho/Kulak, E17/R8, Expo...

Deze verzorgde villa op een mooi stuk grond laat niemand onberoerd. De warme sfeer die wordt gecreëerd door de weloverwogen keuze van kwalitatieve, warme materialen en een enorme lichtinval door de vele raampartijen geven deze eigendom een unieke uitstraling en klasse.

Een ruime inkomhal met gastentoilet, aansluitend de enorme en lichtrijke leefruimte met bar en met een prachtig zicht over de uitgestrekte tuin en aansluitend een aparte ruimte die dienst kan doen als speelruimte voor de kids of als bureauruimte, en afsluitbaar door een schuifwand.
Daarnaast de ingerichte leefkeuken met eiland en heel wat kastruimte en vol zicht biedt op de tuin. Daarenboven voorzien van een ruime en dubbele ... garage die uitgeeft in de keuken.

Op de eerste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een eerste badkamer met douche, toilet en lavabo en daarnaast de master bedroom met aansluitend de tweede badkamer, die voorzien is van dubbele lavabo, douche én bad.

Een zeer ingerichte woning, heel wat ingemaakte kasten, grote garage met bergruimte, ...
Last but not least een mooie tuin, groen omgeven, groot terras met zuidelijke oriëntatie,...

Een woning met kwaliteiten die u binnenin moet zien ! Bel ons voor een afspraak op 56/44.03.69
Onze Referentie DEV1986
Lees meer Verberg