Ruime Villa met residentiële en rustige ligging te Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Villa met karakter en uitzonderlijke architectuur. Deze woning in een paar woorden omschrijven? Rust, ruimte, groen en licht, heel veel licht !
U woont kortbij het centrum van Kortrijk, scholen, winkels, ontspanning,... alles is op wandel -en fietsafstand in de nabijheid. Daarnaast is de woning omgeven van groen, heel veel privacy en is het op terras en in de tuin genieten van de zon en de rust. Bovendien is de bereikbaarheid vanuit deze woning top. Vlakbij de op-en afritten van R8 en E17, in de nabijheid van de Expo, Kulak/Vives, Kennedypark, AZ Groeninge, ...

Bij de eerste rondgang springt onmiddellijk de ruimte en het volume van deze woning in het oog. Een ruime inkomhal met apart gastentoilet en toegang tot het apart bureel en extra bergruimte (praktijkruimte ligt hier binnen de mogelijkheden). Achteraan en zuid georiënteerd en enorm lichtrijke leefruimte en mede door de vele glaspartijen een vol zicht op de tuin. Aangrenzend de praktisch ingerichte keuken die aansluiting geeft met de ruime voorraadkelder en dubbele garage. ... Door deze garage en de brede oprit voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Op de eerste verdieping wordt u opnieuw verrast door een zee van ruimte. Hier zijn 5 mooie slaapkamers voorzien waarvan 1 beschikt over een aparte dressing en de meeste andere kamers over heel wat inbouwkasten. Daarnaast 2 badkamers op het verdiep, beiden voorzien van bad en 1 van een douche. De ruime zolder biedt opnieuw nog heel wat extra bergruimte.

Last but not least een zeer gunstig georiënteerde zuid gerichte tuin waar het volop genieten is en het ultieme speelterrein voor de kids.

Elektrische installatie is volledig conform.

Smaakt dit naar meer? Bel ons voor een afspraak en een bezoek terplaatse op 056/44.03.69.
Onze ref. DEV2078
Lees meer Verberg