Karaktervolle burgerwoning met 3 slaapkamers aan de stadsrand

Verkocht Kortrijk
Een bezoek aan deze woning laat u niet gauw los.

Deze woning ademt karakter, voorzien van duurzame materialen en geniet heel veel lichtinval.
Uniek dankzij de karaktervolle en authentieke elementen. Een bouwstijl die tijdloze klasse uitstraalt. Kortom, een must see. Kers op de taart is de TOP-ligging in de Leopold-III wijk te Kortrijk.

Alle winkelmogelijkheden in de nabijheid, restaurants, scholen, het stadscentrum en vlotte bereikbaarheid naar de invalswegen.
Van bij het binnen komen vallen de vele details, de marmeren vloer en het ruimtegvoel in deze eigendom op. Kenmerkend is de sierlijke inkomtrap die u meeneemt naar de leefruimte.

Door de vele ramen rondom geniet u er van extra veel licht. Aanpalend is er een praktische keuken en extra zitruimte met zicht op de tuin. De tuin werd aangelegd en is bovendien onderhoudsvriendelijk. Verder zijn er ook, naast de oprit, 2 garages aanwezig.

In de inkomhal is er een gastentoilet en toegang tot de kelder. De woning is volledig onderkelderd en biedt zo veel extra ... opbergruimte.

We ervaren de ruimtelijkheid ook op de bovenverdiepingen. Mooie hoogtes, ruime slaapkamers, een badkamer voorzien van zowel ligbad als douche, dubbel lavabomeubel én toilet.

Op de 1e verdieping zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig. Via de vaste trap bereiken we de zolderruimte die ingericht werd met een 3e slaapkamer, een extra toilet en bergruimte.

Deze woning straalt kwaliteit, ruimte en degelijkheid uit.

Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse.
Onze ref. DEV2492
Lees meer Verberg