Prachtige villa met residentiële ligging te Kortrijk

Verkocht Kortrijk
Deze prachtig ingerichte villa, tot in de puntjes verzorgd, werd ingericht met schitterende materialen en straalt klasse uit. Top residentiële ligging met een uitermate vlotte bereikbaarheid naar R8 en andere belangrijke invalswegen alsook nabij AZ Groeninge, Kennedypark, enz.

Bij het openen van de poorten geeft deze eigendom al een beetje van zijn charme prijs. De brede grote oprit die plaats geeft aan meerdere wagens leidt u tot de inkom en dubbele garage.

Al vanaf het binnenkomen wordt u betoverd door deze woning en dan vooral door de 'openheid', de enorme lichtinval en de onberispelijke afwerking.

Vanuit de ruime inkomhal is er toegang tot de eerste 3 ruime slaapkamers, waarvan de master slaapkamer is voorzien van een aansluitende dressingsruimte alsook eigen badkamer met inloopdouche en toilet.

Op de verdieping situeert zich het leefgedeelte wat een enorme lichtinval creëert. Dit mede door de grote open ruimte met centraal de moderne perfect ingerichte keuken, het centrale eetgedeelte en uitgevende op de cosy ... zithoek met stijlvolle gashaard en kastenwand.

Op diezelfde verdieping is er bovendien een tweede badkamer, een apart bureel én hobbyruimte die uiteraard ook perfect als twee extra slaapkamers dienst kunnen doen.

Bij een rondgang zal de grootte van de woning zeker en vast charmeren, mede door de aanwezigheid van heel wat extra bergruimte die werd voorzien.

Op een perceel 1.495m² is de woning dan ook omgeven door een mooie tuin dat het gehele gezin zal weten te appreciëren en bovendien ook heel onderhoudsvriendelijk blijkt te zijn. Bovendien is er vanuit de leefruimte directe toegang tot het charmante zuidwest gerichte en zwevende terras waar volop genieten is van elke zonnestraal.

Last but not least energiezuinigheid troef met recente hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas en degelijke isolatie in zowel het dak, de muren als de vloer.

Kortom, een topper in zijn segment!
Meer info of graag een bezoek terplaatse, bel ons voor een afspraak op 056/44.03.69
Onze referentie DEV2872
Lees meer Verberg