Charmante rijwoning met 2 slaapkamers (mogelijkheid tot meer!) én topligging te Kortrijk

Vraagprijs: € 145 000 Kortrijk
Bent u op zoek naar een gezellige woning met potentieel in het centrum van Kortrijk? Deze charmante gevel aan het Sint-Jansplein biedt u de perfecte mogelijkheid! Mits grondige renovatie kan deze woning omgetoverd worden tot een echte topper. Rustig gelegen vlakbij een stadspark.

Indeling als volgt:
Bij intrede wordt u verwelkomd door een inkomhal die direct toegang biedt tot de gezellige leefruimte met vol zicht op de tuin. De functionele keuken bevindt zich het verdiep daaronder en is voorzien van een knusse ontbijthoek en aangrenzende berging. Apart toilet.

De woning beschikt momenteel over 2 volwaardige slaapkamers, maar biedt de mogelijkheid om er meer te creëren. De badkamer is uitgerust met een ligbad, lavabo en een tweede toilet.
Ruime zolder, kan makkelijk ingedeeld worden naar eigen smaak en wensen.

Grote troef van deze woning is het zuidwest-gerichte stadstuintje. Een leuke plaats waar u kunt genieten in alle rust en privacy.

Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en maak van deze woning uw droomhuis.

EXTRA ... TROEVEN: geen renovatieplicht, elektrische installatie conform, enkele ramen reeds vernieuwd, aardgas reeds voorzien in de woning, authentieke gevel,...

Onze ref. DEV4109
Lees meer Verberg