Op te frissen ruime karakterwoning

Verkocht Kuurne
Ruime degelijke woning die tal van opportuniteiten biedt. Na wat opfrissingswerken is deze woning om te vormen tot een pareltje met mooi stukje tuin, schitterende oriëntatie en vlakbij het centrum van Kuurne en belangrijke invalswegen.

Via de aparte inkomhal komen we in de ruime L-vormige leefruimte met open keuken, die veel lichtinval geniet dankzij de grote raampartijen achteraan de woning, die vol zicht geven op de tuin.
Aanliggend de badkamer en de tuinberging.
De gelijkvloerse verdieping biedt tenslotte nog plaats aan 2 garages. Aan de linkerzijde een kleine garage/bergruimte. Aan de rechterzijde van de woning een tweede, heel ruime garage die ook perfect dienst kan doen als praktijkruimte, hobbyruimte, etc.

De eerste verdieping telt maar liefst 5 slaapkamers, een ruime berging en een ruimte die in te richten is als 2e badkamer. Aan plaats dus zeker geen gebrek.
Dit geldt ook voor de zolderverdieping die zich uitstrekt over de volledige breedte van de woning en een oppervlakte meet van 110m². Voorzien van een onderdak ... en nog vrij in te richten.

Een schitterende eigendom op een super locatie en mits wat verbouwingswerken wordt dit een pareltje in zijn soort.
Onze ref. DEV1749
Lees meer Verberg