Instapklare Villa met verzorgd aangelegde tuin en apart BBQ huis

Verkocht Kuurne
U bent op zoek naar een ruime villa, vol zicht op de tuin en bijgebouw (poolhouse of bbq house) dan zal deze eigendom u ongetwijfeld als muziek in de oren klinken. De eigendom bestaat uit een instapklare zeer verzorgde woning gelegen op een stuk grond van 887m².
De woning is zeer verzorgd en werd met oog voor detail ingericht. Een aparte inkomhal met daarnaast de gezellige leefruimte met open haard, een zithoek/salon en toegang tot de tijdloze keuken met vol zicht op de tuin. Hiernaast is er een handige bergruimte en toegang tot de garage met elektrische poort. Aan bergruimte geen gebrek door de aanwezigheid van de kelder. Op het tussenverdiep zijn 2 volwaardige slaapkamers voorzien en de badkamer met bubbelbad en toilet. Op een verdiep hoger zijn er nog eens 2 slaapkamers. De zolder biedt heel wat plaats en is toegankelijk via de vaste trap.

Achteraan de woning is de tuin prachtig aangelegd met een ruim terras en bijgebouw die ideaal is om te genieten van een barbecue met de familie op warme zomerdagen. In dit bijgebouw is een ... ruime salon met keuken voorzien, een douche en sauna. In de salon is een schitterende barbecue ingebouwd. De tuin is ideaal speelterrein voor de kids.

Smaakt dit naar meer? Bel ons voor een bezoek terplaatse op 056/44.03.69.
Onze Ref. DEV1897
Lees meer Verberg