Statige gelijkvloerse villa met rustige ligging en mooie tuin

Verkocht Lauwe
Deze uitermate verzorgde gelijkvloerse woning heeft zijn nieuwe eigenaar heel wat te bieden. Gelegen vlakbij het centrum van Lauwe, in een enorm rustige buurt, kindvriendelijk en op wandelafstand van winkels maar toch dichtbij belangrijke invalswegen. Laat u verleiden door de mooie voor- en achtertuin waar het volop genieten is van de rust en privacy.

U wil gelijkvloers gaan wonen dan moet u deze woning uiteraard zien! Van 's morgens tot 's avonds is er zon en uitermate veel licht in de ruime leefruimte en de aanliggende keuken. Vanuit beide heeft u vol zicht op de mooi aangelegde en verzorgde tuin. Voldoende bergplaats voor de extra bergruimte naast de keuken en toegang tot de kelder. Daarnaast zijn er 3 slaapkamers op het gelijkvloerse verdiep en de vernieuwde badkamer met douche en lavabo. Een apart gastentoilet is ook voorzien.

De zolderruimte is bereikbaar via de vaste trap en kan nog ingericht worden met een extra slaapkamer of een hobbyruimte.

Door de aanwezigheid van een garage met elektrische poort en de ruime oprit ... zijn er steeds voldoende parkeermogelijkheden. Daarenboven is er overal in de woning centrale verwarming en voorzien van rolluiken.

Vanuit de leefruimte is er toegang tot het prachtige zonneterras met tuin waar het enorm fijn genieten is.
Kortom een woning die je moet gezien hebben!
DEV2605
Lees meer Verberg