Charmante landelijk gelegen instapklare woning met ruimte voor dieren

Verkocht Ledegem
Deze woning heeft heel wat troeven voor de toekomstige eigenaar, zowel buiten als binnenshuis.

U komt binnen in de inkomhal die voorzien is van een apart gastentoilet. Daarnaast ligt de ruime L-vormige leefruimte met aanliggend de grote, lichtrijke veranda met prachtig zicht op de tuin. Tevens de ingerichte moderne keuken op het gelijkvloers en een eerste kamer die dienst kan doen als slaapkamer, berging of bureauruimte. De mogelijkheid is er om gelijkvloers te wonen gezien de badkamer zich ook op het gelijkvloers bevindt.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers en een dressing- of bergruimte voorzien. Vanuit de hal is er toegang tot de zolderruimte die dienst doet als extra opbergruimte.

Aan parkeermogelijkheid geen gebrek door de dubbele garage met elektrische poort en de carport links van de woning.

Last but not least als grote troef van deze woning grote perceel van 1.929m², de perfect aangelegde onderhouds vriendelijke tuin met in het verlengde het ideale speelterrein voor de kinderen of voor wie groene ... vingers heeft. Daarenboven kunnen de liefhebbers heel wat dieren houden op het tweede gedeelte. Schapen, geitjes, kippen of zelfs paarden door de aanwezigheid van paardestal. In de tuin is een fijn ingerichte werkruimte/hobbyruimte voorzien van 4m x 10m.

Reeds overal dubbele beglazing, cv op aardgas en de elektriciteit werd goedgekeurd.
Benieuwd naar meer? Bel ons voor een afspraak op 056 44 03 69.
Onze Ref. DEV1033
Lees meer Verberg