Halfopen ruime bebouwing met zeer fijne rustige ligging

Verkocht Marke
Deze halfopen bebouwing is een topper voor jonge gezinnen, enorm rustig gelegen en toch vlakbij het centrum en de belangrijkste invalswegen.

De woning is heel verzorgd en mocht recentelijk al heel wat vernieuwingen ondergaan. De leefruimte die voorzien is van een gezellige houtkachel, de pas vernieuwde lichtrijke leefkeuken met zicht op de zuidoostgerichte tuin en de moderne badkamer met bad en inloopdouche spreken vast en zeker tot de verbeelding. Naast de keuken is een handige was/bergplaats voorzien en van hieruit kom je rechtstreeks in de garage.

Op de eerste verdieping vinden we de 4 grote slaapkamers, apart toilet en nog een extra bergruimte. Als kers op de taart is er nog een handige en ruime zolder die toegankelijk is via de plooitrap. Aan parkeerruimte geen gebrek door garage met oprit vooraan de woning alsook steeds parkeergelegenheid voor de deur.

De woning is overal voorzien van centrale verwarming op aardgas d.m.v. een recente condensatieketel en ook de meeste ramen werden reeds vernieuwd. Topper qua ligging en ... wooncomfort.

Onze Ref. DEV751
Lees meer Verberg