Smaakvol ingerichte halfopen bebouwing op 1.125 m²

Verkocht Marke
Deze halfopen bebouwing beschikt over heel wat troeven waaronder een mooie verfijnde afwerking, gezellige inrichting en bovenal de grote tuin achteraan de woning mét uitweg. Hier geniet u als nieuwe eigenaar volop van de rust en het groen. Ideaal speelterrein voor de kids of voor wie groene vingers heeft.

U komt binnen in de apart inkomhal met gastentoilet. Van hieruit is er toegang tot de gezellig ingerichte leefruimte met houtkachel en gaskachel. Daarnaast is er de open keuken die recent vernieuwd werd met een bijhorende bergruimte. Vanuit de keuken komt u in de veranda waar u vol zicht heeft op de tuin. Ook op het gelijkvloers is er de volledig vernieuwde badkamer, voorzien van inloopdouche, dubbele lavabo, een tweede toilet en een ligbad.

Op het eerste verdiep zijn er 2 ruime slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een dressing. Bovendien is het perfect mogelijk om de andere kamer op te delen in 2 slaapkamers. Een zolderruimte dient nog als extra bergruimte.

Heel wat parkeergelegenheid bij de woning door de garage met ... bijhorende ruime oprit. Achter de garage is er nog een recent vernieuwd tuinhuis. Achteraan de tuin is er een uitweg voorzien.

Reeds overal hoogrendementsbeglazing aanwezig, een geïsoleerd dak en verwarming op gas.
Instapklare topper !!
onze REF. DEV2034
Lees meer Verberg